În Târgu Lăpuș • Parc industrial pe 10 ha

0
45

Consiliul Județean Maramureș intenționează să realizeze un parc industrial și la Târgu Lăpuș. Asta după ce a demarat de câteva luni procedurile pentru alte parcuri industriale la Fărcașa, Șomcuta Mare, Baia Sprie și Groși.
Consilierii județeni au aprobat solicitarea trecerii unui teren, în suprafață de 10 hectare, din domeniul public al orașului Târgu Lăpuș în domeniul public al Județului Maramureș.
„E important ca și în zona Țara Lăpușului să reușim să construim un parc industrial, chiar și pe 10 hectare. În acest moment, avem deja în lucru studiile de fezabilitate pentru parcurile industriale de la Fărcașa și Șomcuta Mare și urmează să intre în lucru studiul de fezabilitate pentru un parc industrial în zona Baia Sprie, însă aici așteptăm să fie finalizate documentațiile Consiliului Local Baia Sprie. Un lucru foarte important este că deja avem cereri de la investitori străini și locali, care vor să vină în aceste parcuri industriale și să dezvolte afaceri în Maramureș”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.