Vineri și sâmbătă, ultima etapă din sezonul regulat

0
59

Vineri și sâmbătă (ora 15.00) vom avea parte de ultimele meciuri ale sezonului regulat, rundă în care cele două formații maramureșene vor juca în deplasare. Minaur se va deplasa azi la Cluj pentru confruntarea cu CFR II, iar Progresul Șomcuta va avea o misiune complicată la CSM Satu Mare, combatante implicate la retrogradare.
Băimărenii au un moral ascendent înaintea ultimei runde, după cele două victorii ale anului, la Lotus și acasă cu CAO. Sunt șanse să acumuleze a treia victorie consecutivă, însă depinde foarte mult și cu ce jucători va aborda satelitul campioanei partida.
Progresul merge la Satu Mare cu scopul de a nu pierde, situație în care și-ar consolida actuala poziție din S10, a 8-a. Doar că vor întâlni un adversar mult mai puternic față de prima parte a sezonului, întărit în pauza competițională, însă sperăm ca maramureșenii să facă o partidă bună și să obțină un rezultat pe măsură.

Programul etapei 18 (ultima a sezonului regulat) • Vineri, 25 martie, ora 15.00: CFR Cluj-Napoca II – CS Minaur Baia Mare • Sâmbătă, 26 martie, ora 15.00: CSM Satu Mare – Progresul Șomcuta Mare; Luceafărul Oradea – SCM Zalău; Someșul Dej – Sportul Șimleu Silvaniei; CA Oradea – Lotus Băile Felix.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.