Din noiembrie, de neoprit în Liga Zimbrilor

0
75

SCM Politehnica Timișoara – CS Minaur Baia Mare 30-36 (17-17)
Băieții de la Minaur sunt de neoprit în Liga Zimbrilor și își continuă forma impresionantă, ajungând la a opta victorie consecutivă în campionat, fără să cunoască gustul amar al înfrângerii din luna noiembrie. Băimărenii au câștigat în deplasarea de la SCM Politehnica Timișoara, scor 30-36 (17-17), și sunt la un pas de podium, vis care poate deveni realitate la finalul stagiunii.
Meciul de la Timișoara nu a fost nici pe departe ușor, Poli fiind într-o acută criză de puncte, drept dovadă stând locul de baraj pe care se situează. Însă dispunea de un moral ridicat în urma corecției administrate Stelei (34-26) la mijlocul săptămânii trecute, rezultat care ajută enorm Minaurul. Revenind la disputa din Banat, niciuna dintre formații nu s-a putut desprinde decisiv, jocul fiind foarte echilibrat, mărturie stând multele egaluri de pe parcursul jocului. Așa s-a întâmplat și la pauză, 17-17, la fel au fost coordonatele și în partea secundă. Dar până în minutul 46, când Sadoveac, principala amenințare pentru oaspeți, primește cartonașul roșu pentru trei eliminări de 2 minute. Maramureșenii nu aveau cum să irosească o asemenea oportunitate și finalul de partidă le aparține în totalitate, desprinderea venind pe un fond de joc excelent. Minaur câștigă în final cu 30-36 și s-a apropiat la numai trei puncte de locul secund, ocupat de Potaissa Turda, grupare care a pierdut la Suceava, și care are cu un meci în plus.
• Arbitri: Sebastian Mîrza / Cristian Nedelea (Cluj-Napoca). Observator FRH: Gheorghe Cândea (Mediaș). • Aruncări de la 7 m: 6-6 (transformate: 5-5, au ratat S. Ignat, respectiv Csepreghi). Minute de eliminare: 18-12 (în min. 46, Sadoveac a fost eliminat pentru trei eliminări; în min. 15, Teca a primit roșu și albastru pentru fault).
• SCM Politehnica Timișoara: Tcaciuc (4 intervenții, a apărat și un 7 m), Pal (2 intervenții), Szopka – Sadoveac 12 (5 din 7 m), Fenici 4, Năstăsie 4, Cristescu 3, Csog 2, Cîtu 1, Dumitrescu 1, Trif 1, Bote 1, Păiuș, Dedu, Ignat. Antrenori: Attila Horvath și Sorin Sărăndan.
• CS Minaur Baia Mare: Terekhov (10 intervenții), Buzogany (1 intervenție), R. Pop – Kotrc 8, Vujovic 6, Că­buț 6, Csepreghi 6 (5 din 7 m), Buguleț 4, Huta 3, E. Pop 1, Vujic 1, da Silva 1, Massuca Teca, L. Sabou, Bușecan, Ardelean. Antrenor: Alexandru Sabou.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.