Egalul era mai echitabil

1
128

ACS Fotbal Feminin Baia Mare – Piroș Security Arad 0-1 (0-0)
”Domnițele râului” au pierdut confruntarea cu Piroș Security Arad, lider în Play-Out cu maximum de puncte, într-o confruntare disputată sâmbătă după-amiază pe Stadionul ”Viorel Mateianu” în cadrul etapei 4.
Vizitatoarele au plecat din Maramureș cu trei puncte, în urma unui succes la limită, 0-1 (0-0), continuându-și astfel intangibilitatea din această fază, victorii pe linie și fără gol încasat în cele patru runde scurse. Pentru jucătoarele de la ACS Fotbal Feminin a fost primul meci fără antrenorul Octavian Dragomir, plecat în săptămâna premergătoare acestui joc, aspect care probabil și-a pus amprenta asupra evoluției jucătoarelor.
Meciul a fost sărac atât în ocazii de poartă, cât și în spectaculozitate, iar în aceste condiții o remiză ar fi fost mai echitabilă. Unicul gol al întâlnirii s-a marcat în minutul 72, prin Andrada Vanu, care a rămas singură cu portarul băimărencelor. ”Domnițele râului” au suferit al doilea eșec consecutiv, dar nu au, cel puțin deo­camdată, probleme cu retrogradarea, având un avans considerabil față de ultimele două clasate.
• ACS Fotbal Feminin Baia Mare: Szoke Nagy – Daneliuc, Țițu, D. Butuza, Șut – Desmerean, Buftea, Indrei (căpitan), Marița – Gavriș, Cotoș. Antrenori: Dariana Indrei și Krisztina Szoke Nagy.
În etapa viitoare, în 20 aprilie, ACS Fotbal Feminin va juca la Universitatea Galați.

1 COMENTARIU

  1. Cine e domnul din mijlocul fetelor( in poza)?
    Dupa ce a vaduvit echipa de 3 puncte ,cand din poziția lui de președinte a uitat care ii sunt atribuțiile la meciul trecut de acasa, mai are curajul sa isi faca poza cu fetele?
    Cum poate da ochii cu ele, cand și-a batut joc de munca lor?
    Mare președinte se observa ca e…ca greu incape in poza, dar oare ce il recomanda pt această funcție pe acest individ, caruia se pare ca singura lui calitate e funcția in partid?

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.