Cum poți depune la pariuri fără card bancar?

0
8

Pariurile online au devenit tot mai apreciate de pariorii din întreaga lume, inclusiv din România. Majoritatea pariorilor cred ca a avea un card bancar este o condiție obligatorie pentru a paria online. Acest lucru nu este adevărat deoarece există și alte metode de plată care nu necesită un card bancar. O să îți prezint care sunt metodele prin care poți depune la case de pariuri noi fără a avea un card bancar.

Transfer bancar

Cea mai folosită alternativă la metoda de depunere printr-un card bancar este transferul bancar. Există persoane care dețin conturi bancare fără a avea un card atașat. Pentru aceste persoane sau dacă pur și simplu nu ai chef să depui folosind un card, poți alege varianta de a face transfer bancar. Un dezavantaj al acestei metode de plată este durata transferului. Dacă în cazul depunerii folosind un card bancar tranzacția se procesează instant, în cazul transferului bancar durează între 2 și 5 zile lucrătoare până când banii ajung în contul tău de pariuri.

Portofel electronic

O altă variantă mai rapidă decât transferul bancar o reprezintă portofelele electronice. Există multe portofele electronice care sunt acceptate de casele de pariuri online. Unul dintre cele mai populare portofele electronice acceptate de casele de pariuri este Skrill.

Skrill este un eWallet care este popular la nivel mondial. Deși Skrill este folosit pentru multe tipuri de plăți, cele mai frecvente plăți făcute cu Skrill sunt către operatorii de jocuri de noroc. Pentru a folosi această metodă de depunere este necesar să deții un cont Skrill. Contul se deschide foarte ușor accesând site-ul Skrill.

Contul Skrill poate fi alimentat atât folosind un card de debit sau de credit, cât și prin alte metode precum transferul bancar. Depunerile prin Skrill se procesează instant. Dacă atunci când faci o retragere pe un card bancar există un timp de așteptare din momentul în care operatorul procesează retragerea, atunci când folosești Skrill banii intră instant în contul de Skrill atunci când operatorul autorizează retragerea.

Versiunea Neteller

O altă metodă de plată populară este Neteller. Neteller este tot un portofel electronic utilizat cel mai des la operatorii de jocuri de noroc. Alimentarea Neteller se face utilizând un card bancar, transfer bancar sau chiar prin ordin poștal.

De asemenea, depunerile se procesează instant și retragerile la fel odată ce au fost procesate. Un avantaj pe care îl are Neteller este acela că îți poți face un card virtual sau chiar fizic. În acest fel, ai acces la banii din contul tău Neteller oricând, utilizând orice bancomat.

Paysafecard

Paysafecard este o metodă de plată foarte populară și include achiziționarea unor cartele de diferite sume și introducerea unui cod unic de 16 cifre. Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi un card Paysafecard de la orice PayPoint și să introduci codul atunci când depui pe site-ul operatorului de pariuri. De asemenea, există și Paysafecash care îți permite să depui câți bani dorești prin folosirea PayPoint și apoi să ai banii în contul respectiv. Există multe case de pariuri care activează atât în mediul online cât și offline și care oferă posibilitatea depunerii direct din agențiile stradale.

(P)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.