Debutează Play-Offul și Play-Outul

0
77

Începe faza a doua campionatului Ligii 3, întrecere care va fi împărțită în două – Play-Off (locurile 1-4) și Play-Out (5-10). În play-offul pentru promovare o vom avea pe CS Minaur, iar la retrogradare se va lupta Progresul Șomcuta. Prima rundă este planificată în acest week-end, mai exact azi, 2 aprilie, începând cu ora 17.00.
CS Minaur Baia Mare va juca în runda inaugurală din Play-Off pe teren propriu, cu Lotus Băile Felix. Un oponent accesibil, dacă ținem cont că trupa de sub „Dealul Florilor” i-a învins pe bihoreni în 12 martie, chiar la ei acasă, cu 4-2. Galben-albaștrii se află într-o perioadă bună a sezonului, cu trei victorii din tot atâtea meciuri în 2022, și are șanse să o bifeze și pe a patra. Minaur abordează play-offul de pe prima poziție (42 puncte), iar Lotus este pe locul 4 (29 puncte).
Progresul Șomcuta Mare va fi implicată, pentru al doilea an consecutiv, în lupta pentru evitarea retrogradării. De altfel, maramureșenii se află în acest moment pe loc retrogradabil, iar situația este cât se poate de complicată. Prima confruntare din Play-Out este în deplasare, la Sportul Șimleu Silvaniei, de unde oaspeții încearcă să vină cu punct(e). Misiunea nu va fi deloc simplă, șimleuanii fiind puternici în propriul fief, unde au contabilizat marea majoritate a punctelor.

• Program Play-Off, etapa 1 (sâmbătă, 2 aprilie, ora 17.00): CS Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix; CA Oradea – Someșul Dej.
• Program Play-Out, etapa 1 (sâmbătă, 2 aprilie, ora 17.00): SCM Zalău – Luceafărul Oradea; Sportul Șimleu Silvaniei – Progresul Șomcuta Mare. Ieri s-a jucat: CFR Cluj-Napoca II – CSM Satu Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.