Trei puncte anticipate

0
76

CNOPJ Baia Mare a câștigat fără emoții în deplasarea de pe terenul lanternei roșii, CS Handbal Club Harghita, scor 25-44 (13-22), meci derulat în cadrul etapei 21 a Diviziei A la handbal feminin.
Întâlnirea a fost fără istoric, cu oaspetele în permanență la conducere, care s-au desprins decisiv încă din prima parte. Cu un adversar atât de facil în față, stafful tehnic al băimărencelor și-a permis să-și menajeze și cea mai bună jucătoare, Alisia Boiciuc, care nu a evoluat niciun minut, pentru a nu acuza vreo accidentare și a compromite convocarea la lotul național de junioare.
În urma punctelor acumulate la Harghita, CNOPJ Baia Mare a ajuns la un total de 23 de puncte, care plasează echipa noastră pe locul 6. În etapa de la mijlocul săptămânii (intermediară), CNOPJ stă.
• CNOPJ Baia Mare: Neagu (13 intervenții), Szakacs (5 intervenții) – Brîndușa 9, Lazea 6, Groșan 6, Ruscal 6, Rusneac 6, Șeulean 5, Danciu 3, Al. Pop 3, Boiciuc, Romaniuc, Turdeanu, Utan, Postelnicu, Stăvariu. Antrenori: Simona Maior-Pașca, Bogdan Mihai și Claudia Cetățeanu.
Rezultate etapa 21: CSU Reșița – CS Arena Târgu Mureș 23-28; CSM Târgu Jiu – CSU Cluj-Napoca 28-21; CS Handbal Club Harghita – CNOPJ Baia Mare 25-44; Gloria Bistrița-Năsăud II – CSU Universitatea de Vest Timișoara 41-24; CSU Oradea – CS Liviu Rebreanu Turda (s-a disputat ieri). CNE Râmnicu Vâlcea a stat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.