Gloria Tăuții Măgherăuș, între primele opt echipe din țară

0
97

Performanță notabilă realizată de Gloria Tăuții Măgherăuș la faza zonală 4 (sferturi) a Ligii Elitelor Under 15 la fotbal. O victorie, un egal și un eșec este bilanțul maramureșenilor, parcurs care i-a propulsat pe locul secund în Zona 4 și, implicit, calificarea la turneul semifinal.
În primul meci, cel cu FC Interstar Sibiu, Gloria a învins cu 2-1, golurile învingătorilor fiind marcate de Răzvan Mărieș și Alex Pop. Meciul al doilea s-a consumat în compania gazdelor de la Atletico Arad, confruntare încheiată la egalitate, 1-1, golul echipei noastre purtând semnătura lui Aleksandr Guz. Ultimul joc a fost cu FC Universitatea Cluj-Napoca, întâlnire tranșată de formația de pe Someș cu scorul de 2-0. În urma rezultatelor consemnate, prima poziție a revenit juniorilor de la Universitatea Cluj, iar pe locul secund s-a clasat Gloria Tăuții Măgherăuș, ambele obținând biletele pentru turneul semifinal.
La etapa semifinală s-au mai calificat Farul Constanța și FC Bacău (Zona 1), FC FCSB și Kids Tâmpa Brașov (Zona 2), respectiv Universitatea Craiova și Politehnica Timișoara (Zona 3). Cele două turnee semifinale sunt programate în 6-10 mai, cele opt echipe calificate urmând să fie împărțite în două serii. Etapa finală a Ligii Elitelor Under 15 se va desfășura în capitală, în 24 și 25 mai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.