Arestat preventiv pentru refuzul recoltării de sânge

0
26

Vineri, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați că un șofer, aflat la volanul unui autoturism, este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii rutieri s-au deplasat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, unde au constatat că, un bărbat, de 38 de ani, din Remetea Chioarului, a condus un autoturism și, întrucât circula pe sens invers, s-a aflat în imposibilitatea de a mai efectua manevre, rămânând blocat.
Din cauză că bărbatul a emanat halenă alcoolică și se afla într-o stare de confuzie, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, în continuare fiind condus la Spitalul Județean, unde a refuzat și recoltarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar și l-au reținut pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.


Piața auto românească nu este în criză!

Deși anul 2022 a debutat cu provocări majore pentru cele mai multe industrii, atât în plan intern, cât și internațional, piața auto de la noi din țară a avut un prim trimestru de “excepție”.
Piața mașinilor noi a crescut cu 40% în primul trimestru din 2022, comparativ cu începutul anului trecut. Acest procent semnificativ s-a înregistrat și datorită unui prim trimestru din 2021 neobișnuit de slab, cu medii lunare sub 7.000 de mașini înmatriculate.
Martie 2022, cu peste 11.000 de autovehicule înmatriculate, a fost cea mai bună lună martie din ultimii 14 ani.
În funcție de cota de piață, pe primele 5 locuri ca număr de mașini noi înmatriculate în România în 2022 se află Dacia (25,6%), Hyundai (9,3%), Ford (7,7%), Skoda (6,9%) și Toyota (6,8%).
Piața mașinilor second-hand din import a scăzut cu 21%, în primele 3 luni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.