Arestați preventiv pentru 30 de zile

0
22

… pentru furt calificat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, vineri, 15 aprilie, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului B.Z. pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Probatoriul administrat a relevat că inculpatul B.Z., recidivist, în perioada 29-30 martie 2022, a sustras aproximativ 650 metri cablu de telefonie fixă și internet, de pe raza localității Boiu Mare, iar în perioada 1 – 13 aprilie, din aceeași zonă, a sustras aproximativ 500 metri de cablu, de același tip, aparținând Orange România. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei este de 12.000 lei.
Vineri, 15 aprilie, dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

… și pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului

Prim procurorul delegat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului P.I. pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.
Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Probatoriul administrat a relevat că inculpatul P.I., în data de 13 aprilie, a condus un autoturism pe raza localității Baba, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, având o îmbibație alcoolică de 2,72 g/l alcool pur în sânge și în dreptul unui imobil a părăsit partea carosabilă, acroșând cu oglinda din partea dreaptă pe persoana vătămată B.L., cauzându-i leziuni corporale care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform constatărilor preliminarii, după care a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Târgu Lăpuș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.