Bărbat, reținut pentru comiterea a trei infracțiuni rutiere

0
68

Marți, 19 aprilie, prin ordonanță, Poliția Municipiului Baia Mare a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 33 de ani, din Baia Mare, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, sub influența alcoolului și furt calificat în scop de folosință.
În fapt, în 18 aprilie, aproape de miezul nopții, o patrulă de ordine publică a observat, pe strada Luminișului, un autoturism care se deplasa fără a avea luminile de întâlnire în funcțiune, motiv pentru care s-a procedat la oprirea lui, la volan fiind identificat un bărbat, de 33 de ani, din Baia Mare.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul neavând nici permis de conducere valabil. De asemenea, în urma verificărilor, s-a mai constatat că autoturismul este proprietatea unei alte persoane.
Bărbatul de la volan a fost condus la Spitalul Județean în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a nivelului de alcoolemie din sânge.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.