Tehnică IT de 6 milioane lei a ajuns în şcoli la Borșa

1
90

Autoritatea locală din Borşa a mai concretizat, zilele acestea, un proiect important pentru educaţia copiilor. Este vorba despre dotarea unităţilor de învăţământ cu tehnică IT atât de necesară elevilor, atât pentru desfăşurarea unui act educaţional de calitate, cât şi pentru învăţământul on-line.
„Mii de tablete, sute de laptopuri, zeci de table interactive și retroproiectoare au ajuns la Borșa. În baza unui contract de finanțare din fonduri europene semnat de administrația publică locală, la fiecare elev va ajunge câte o tabletă și în fiecare clasă câte un laptop, o tablă interactivă, un retroproiector şi o cameră web, atât de necesare pentru sistemul on-line de predare-învățare. Valoarea estimată a proiectului este de 5.864.572,25 lei (inclusiv TVA), din care 4.236.628,48 lei (TVA inclus) reprezintă valoarea produselor. Îndeplinim astfel încă o promisiune făcută, investim în viitorul și educația copiilor borșeni” – a explicat edilul oraşului Ion Sorin Timiş.

1 COMENTARIU

  1. Este un lucru bun ,avînd în vedere că în august sau septembrie vom fi din nou cu masca pe figura !!!, revine afacerea! ,pardon virusul covid 22 sub numele „PI” SAU „Xi”, și din nou vor fi toti pe online cu școala!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.