Weekend cu 6 incendii

0
10

• Vineri, pompierii din Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum, unde, din fericire, a ars doar funinginea din coș.
• Sâmbătă, pompierii din Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din Hoteni. Flăcările au distrus circa 200 m.p. de acoperiș din lemn, 80 m.p. de pod din lemn și aproximativ 50 m.p. perete din rigips. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un coș de fum neprotejat termic față de elementele din acoperiș.
În Remeți, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. În urma incendiului au ars circa 200 m.p. de acoperiș din lemn și diverse obiecte electrocasnice.
În Berchezoaia, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus circa 150 m.p. de acoperiș din lemn, obiecte de îmbrăcăminte și mobilier.
Pompierii sigheteni au lichidat în Bârsana un incendiu, izbucnit la un depozit de furaje, în urma căruia au ars circa 20 tone de fân.
Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe B-dul Independenței. Focul a distrus elementele combustibile din compartimentul motor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.