A fost decernat titlul „Artistul anului 2021”

0
94

Distincția a fost acordată cu ocazia Zilei Artistului Plastic Băimărean. Câștigătoarea acestui titlu este Oana Pop (Popan), absolventă a secției Arte Plastice din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare și a unui master în domeniu la Universitatea de Arte Plastice din București.
În timpul studiilor de licență a avut o bursă de studii Erasmus care i-a dat șansa de a urma cursurile Școlii Superioare de Artă Saint-Luc din Liege, Belgia. Oana Pop are în palmares premiul pentru pictură la Biennial Meeting Point, obținut în Arad și un premiu pentru design interior, câștigat la Milano.
“A fost mai mult decât o surpriză, un lucru emoționant în trăiri și simțiri. E o recunoaștere a ultimilor 15 ani de muncă susținută, uneori câte 12 ore de muncă pe zi, dar cu folos și cu satisfacția lucrului pe care îl faci cu plăcere”, a spus artista, proaspăt premiată.
Oana Pop a mulțumit familiei pentru premiu, dar mai ales mamei sale, cea care a încurajat-o să urmeze calea artei, după ce și-a dat seama de talentul acesteia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.