Tânăr, de 20 de ani, reținut pentru tâlhărie calificată

0
13

În noaptea de 1 aprilie, Biroul de Investigații Criminale din Baia Mare a fost sesizat de către un bărbat, în vârstă de 49 de ani, că, în timp ce se afla în fața scării unui imobil de pe strada Luminișului, prin violență a fost deposedat de o borsetă.
Valoarea prejudiciului estimat a fost în jur de 2.000 lei.
Polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un tânăr, de 20 de ani, din Baia Mare.
Întrucât acesta s-a sustras urmăririi penale, în baza mandatului de aducere emis de un judecător, polițiștii l-au depistat la o adresă unde locuiește fără forme legale.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul Poliției.

Minori, depistați după comiterea unei tâlhării

În urma activităților informativ-operative și de cercetare penală, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Baia Mare au identificat persoanele bănuite de comiterea, în data de 2 mai, pe strada Iuliu Maniu, a infracțiunii de tâlhărie asupra unei femei, de 82 de ani, din municipiu.
Este vorba despre doi minori, din Baia Mare, unul având calitatea de complice la comiterea faptei. Ambii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar vineri au fost prezentați Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Condamnat pentru contrabandă

Joi, 5 mai, polițiștii din Leordina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Vișeu de Sus, pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din Petrova.
Acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 3 ani și 10 luni pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.
Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.