Miză pentru medalii • CS Minaur Baia Mare – AHC Potaissa Turda

0
42

Handbaliștii de la Minaur au azi șansa să facă un prim pas către obținerea unei medalii la final de sezon, cu condiția acontării celor trei puncte din confruntarea cu AHC Potaissa Turda, coroborat cu un rezultat pozitiv și în ultima etapă, derbyul cu Steaua.
Partida, planificată pentru runda 25 (penultima) a Ligii Zimbrilor, se va consuma în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” cu începere de la ora 16.00 și va fi transmisă în direct la TVR 2.
Miza este una cât se poate de importantă pentru ambele combatante, echipe aflate, de altfel, la egalitate de puncte – 55. Cu siguranță ne așteptăm la o luptă încrâncenată și tensionată, iar diferența va fi făcută, cel mai probabil, la micile detalii. Pentru băimăreni va fi un prim meci esențial din cele șase în care echipa noastră este angrenată în luna mai, în speță campionat, Cupa României și European Cup. Important e ca băieții lui Alexandru Sabou să încheie sezonul așa cum își doresc cu medalii la gât, atât în campionat, cât și în European Cup, cucerirea Cupei României fiind un obiectiv greu de realizat.
Derbyul Minaur – Potaissa Turda va fi arbitrat de Dorinel Gurbina și Emilian Stanciu (Reșița), iar observator FRH este Sabin Ciurea din Craiova.
Un bilet de intrare costă 15 lei și poate fi procurat în ziua meciului de la casa de bilete a sălii începând cu ora 14.30. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele peste 70 de ani au acces gratuit. Abonații pot intra la meci pe baza cardului de suporter.
Program etapa 25 (miercuri, 11 mai): CSM Alexandria – SCM Politehnica Timișoara (ora 16); CS Minaur Baia Mare – AHC Potaissa Turda (ora 16, TVR 2); HC Dobrogea Sud Constanța – CS Universitatea Cluj-Napoca (ora 18); CSM Vas­lui – CSM București (ora 18); CSM Bacău – ACS HC Buzău (ora 18); Dinamo București – Steaua București (ora 18, TVR 1); CSM Focșani – CSU Suceava (ora 18.30).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.