AJVPS Maramureș a făcut… curățenie

1
46

Circa 200 de vânători și pescari, colaboratori și angajați, în frunte cu președintele Cătălin Botiș, vicepreședintele Călin Chilat și directorul executiv Dorin Caraciuc, au organizat sâmbătă o acțiune de ecologizare la nivelul întregului județ.
Au fost implicate cluburile de vânătoare și pescuit din Baia Mare, Borșa, Sighet, Vișeu, Tg. Lăpuș, primăriile Recea, Săcălășeni, Ardusat și Dumbrăvița.
Metri cubi de gunoaie, aruncate la voia întâmplării de oameni certați cu bunul simț, au fost adunate în saci din zona râurilor Someș și Lăpuș.
Vicepreședintele Călin Chilat le-a mulțumit tuturor celor care au răspuns la solicitarea asociației.
Directorul executiv Dorin Caraciuc a precizat că AJVPS Maramureș gestionează 23 de fonduri cinegetice cu o suprafață de 254.000 ha și 25 cursuri de ape.
”Cu toții beneficiem de minunile naturii, dar din păcate urmele acțiunilor umane se văd la tot pasul. Deșeurile sunt adevărate surse de infecție pentru om și fauna sălbatică. Gunoaiele sunt abandonate la întâmplare, începând din golul alpin și continuînd cu cel mai mic curs de apă. Acesta este motivul pentru care am inițiat această ecologizare” – a spus directorul executiv.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.