În penultima rundă din Liga Florilor • CS Minaur Baia Mare – SCM Gloria Buzău

0
84

Ultimul meci al CS Minaur Baia Mare din acest sezon în fața propriilor suporteri se va derula azi, de la ora 18, cu SCM Gloria Buzău, în penultima etapă (25) din Liga Florilor. Meci de la care vicecampioana mizează pe trei puncte.
Pe locul 6 (42 puncte) se situează formația antrenată de Raul Fotonea în acest moment, la patru puncte în spatele ultimelor două poziții de cupă europeană, deținute de Gloria Buzău și Măgura Cisnădie. Minaur are nevoie de două victorii în cele două runde, cea de azi și duminică la CSM București, dar și de pași greșiți ale celor două contracandidate în cele două etape. Lucru aproape imposibil. Băimărencele și-au făcut, totuși, calcule pentru a se regăsi și în stagiunea viitoare pe tabloul unei competiții europene. Mizează pe cucerirea titlului de către Rapid și solicitarea unui wild-card de CSM București pentru accederea în Liga Campionilor. Context în care și Minaur ar solicita tot un wild-card, însă pentru participarea în European Cup.
Jocul dintre Minaur și Gloria Buzău va fi oficiat de Marius Ghiorghișor (București) și Robert Harabagiu (Moreni), supervizați de observatorul Valentin Călina (Pitești).
Prețul unui bilet este de 15 lei. Acestea pot fi procurate în ziua meciului, cu începere de la ora 16.30. Persoanele cu dizabilități, elevii şi persoanele peste 70 de ani au acces gratuit. Abonații pot intra la meci pe baza cardului de suporter.
Program etapa 25, penultima (joi, 26 mai, ora 18): CSU Știința București – CSM Deva (ora 14); Rapid București – SCM Craiova (TVR 1); Gloria Bistrița-Năsăud – SCM Râmnicu Vâlcea; CS Minaur Baia Mare – SCM Gloria Buzău; HC Zalău – CSM București (TVR 2); CS Dacia Mioveni – CS Măgura Cisnădie; CSM Slatina – HC Dunărea Brăila.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.