Evenimente de Ziua Internațională a Copilului în judeţ

0
43

În Sighetu Marmației • Concursuri, ateliere, mascote și concerte

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită de municipiul Sighetu Marmației miercuri, 1 iunie, în Parcul Central al orașului. Seria evenimentelor va debuta pe pietonala Corneliu Coposu, la ora 11, odată cu deschiderea oficială a Balcaniadei U20 de volei pe plajă, urmată de o paradă pe centrul orașului, coloana având în frunte Fanfara Municipală Baia Mare.
Începând cu ora 12, toți copiii sunt invitați să participe la activitățile special pregătite pentru ei: diferite concursuri, ateliere de creație, dansuri și momente artistice interactive, desene pe asfalt, parada mascotelor și a prințeselor Disney, concerte de muzică clasică, ușoară și populară, teatru pentru copii, demonstrații de lupte medievale și multe alte surprize.
Începând cu ora 19, distracția se va muta în Parcul “Grădina Morii”, unde va avea loc un concert susținut de o trupă de tineri sigheteni Question Records, după care Clubul Sportiv Municipal Sighet îi va invita pe copii la Discotecă.

Surprize pregătite de Palatul Copiilor

De Ziua Internațională a Copilului, Palatul Copiilor Baia Mare (dir. prof. dr. Ion Iuga) a pregătit multe surprize. Activitățile din ziua de 1 iunie se vor desfășura la Muzeul Satului, după următorul program: orele 10-12, ateliere de arte; momente muzicale vocal-instrumentale; orele 12-16, momente muzical-coregrafice pregătite de către elevii Cercului de Dans popular.
Totodată, ansamblul “Hori și Joc” al Palatului Copiilor Baia Mare va sărbători, prin spectacolul “Hai prietene la joc”, 10 ani de la înființare. Invitați speciali: un grup de copii din Ucraina; ora 17, momente muzicale – interpretare vocal/ corală, elevii Cercului de Muzică vocal-instrumentală/ orgă vor susține un concert pe esplanada Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș.

Jocurile copilăriei

La centrul comercial VIVO Baia Mare, Ziua Copiilor și prima zi de vară vor aduce multe surprize dulci și jocuri pentru cei mici.
Activitățile vor avea loc între orele 11 și 19, timp  în care copiii se vor bucura de jocuri interactive, precum elasticul, șotron, X și O sau rațele și vânătorii. Totodată, cei mici se vor distra cu jocuri și instalații interesante, care să transforme ziua lor preferată în cea mai frumoasă zi din an. Intrarea este liberă și toți prichindeii pot participa.

1 Iunie magic

Centrul comercial Baia Mare Value Centre promite un 1 Iunie magic. Magicianul Augustin are planificate două show-uri de zile mari, de Ziua Copilului.
Program: show magie: orele 11,30 și 14; teatru de păpuși: ora 17; ecran cu proiecție 3D; tobogan gonflabil; personaje de poveste; baloane de săpun. Accesul este gratuit.

Târgu Lăpuș • Pictură pe față, tobogane, concursuri

La Târgu Lăpuș, Ziua Copilului va avea loc în parcul de pe strada Țibleșului, începând cu ora 12. Pictură pe față, tobogane, concursuri, vată pe băț sunt doar o parte dintre surprizele pregătite pentru cei mici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.