Arestat preventiv pentru tentativă de tâlhărie

0
62

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul M.P.A. pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.
Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore.
Probatoriul administrat a relevat că, în data de 30.01.2022, în jurul orei 14, în timp ce persoana vătămată M.R.B. se afla la locul de muncă – o cofetărie, situată pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul M.P.A. a intrat în incintă, purtând mască și glugă și s-a deplasat în zona vitrinelor, unde a prins, a strâns în brațe și a imobilizat persoana vătămată cu ambele mâini și i-a solicitat să-i dea toți banii din casa de marcat, adresându-i amenințări cu moartea în cazul în care apasă butonul de panică. Activitatea infracțională a fost întreruptă întrucât în interiorul cofetăriei au intrat doi clienți, circumstanțe în care inculpatul a eliberat persoana vătămată și a părăsit incinta cofetăriei fără a mai sustrage vreo sumă de bani.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.