Avantajele pariurilor tip sistem

0
25

Pariorii din întreaga lume folosesc diferite tipuri de pariuri, de la pariuri simple, la pariuri cu bază și pariuri în sistem. De multe ori, pariorii amatori nu știu despre pariurile în sistem și plasează pariuri simple. Pariurile în sistem sunt o metodă de a obține profit chiar și atunci când nu îți ies toate pronosticurile de pe bilet. Mai exact, pariurile în sistem sunt folosite pentru a câștiga un bilet chiar și atunci când pierzi unul sau mai multe meciuri de pe acesta.

Pariurile în sistem sunt bune atunci când ai o cotă mai ridicată și iei în calcul posibilitatea ca unul sau mai multe pronosticuri să nu iasă. Biletele în sistem conțin mai multe variante de câștig. Pentru biletele cu N meciuri, casele de pariuri oferă posibilitatea de a face K variante.

Trebuie să știi că miza totală se împarte între numărul de combinații pentru a se calcula miza pentru fiecare combinație în parte. Apoi fiecare parte de miză se înmulțește cu cota echivalentă fiecărei combinații pentru a se calcula câștigul pe variantă. Câștigul total se obține adunând câștigurile obținute de pe urma fiecărei variante în parte.

Numărul de combinații pe care îl conține un sistem este dat de numărul de meciuri de pe bilet și de sistemul ales. De exemplu, să spunem că avem un bilet cu 5 meciuri la care poți juca combinații de 1,2,3,4 sau 5 meciuri. Pariurile în sistem de obicei nu sunt elegibile pentru bonusuri precum Winbet bonus fara depunere unde trebuie să efectuezi rulajul pe bilete cu o anumită cota și un număr minim de evenimente.

Dacă vrei să joci un sistem de 3/5 vei avea 10 combinații posibile. La acest meci poți juca pariu single în sistem 1/5 cu 5 combinații posibile, pariuri duble în sistem 2/5 cu 10 combinații posibile, 3/5 cu 10 combinații posibile, 4/5 cu 5 combinații posibile sau 5/5 cu o combinație posibilă. Nu trebuie să îți bați capul cu calculul câștigurilor și al cotelor în parte deoarece casele de pariuri au softul care face aceste calcule automat.

Există mai multe avantaje pe care le oferă pariurile în sistem pe lângă faptul că poți câștiga atunci când te scoate un meci sau te scot mai multe. Un alt avantaj al pariurilor în sistem este acela că nu mai trebuie să faci un bilet pentru fiecare pariu. În funcție de opțiuni, ai șansa de a câștiga chiar și atunci când nu nimerești toate variantele alese. De asemenea, folosind pariurile în sistem poți obține un câștig mai mare, în funcție de combinațiile, de sistemul ales și de variantele câștigătoare.

Există mai multe tipuri de sisteme și combinații de variante ce pot fi jucate în anumite zile printre care patent, lucky 15, 31, 63, 6 duble, 4 triple sau Yankee. Atunci când vrei să pariezi pe mai multe meciuri și vrei să le pui pe toate pe același bilet poți apela la varianta de pariuri în sistem. Acest tip de pariuri este folosit pentru a putea câștiga chiar și atunci când nu toate pronosticurile sunt câștigătoare, deși este evident că vei avea o cotă mai mică de câștig. Poți utiliza pariurile în sistem chiar și atunci când anumite meciuri au o cotă mai ridicată și vrei să ai mai multe avantaje în cazul unui câștig.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.