Skandenberg • Campionul Campionilor 2022

0
55

Asociația Română de Skandenberg “Braț de Fier”, împreună cu Asociația Club Sportiv Unirea Șișești Olimpiu Făt și Primăria Baia Sprie, organizează evenimentul anului în skandenberg. Campionul Campionilor 2022 este denumirea competiției, eveniment la care vor lupta pentru titlul suprem campionii și vicecampionii naționali din 2022, la ambele brațe.
Sportivii care sunt calificați trebuie să confirme participarea până cel târziu în 5 iunie. Au prioritate primii doi clasați de la naționale. În cazul în care unul dintre sportivi nu confirmă participarea, atunci vor avea prioritate sportivii de pe locul 3. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 2 iulie, în Parcul Central din Baia Mare, începând cu ora 14.
Premii (pe fiecare braț): locul 1 – 1.500 lei; locul 2 – 1.000 lei; locul 3 – 759 lei; locul 4 – 500 lei; locul 5 – 300 lei.
Totodată, în aceeași perioadă va avea loc și Cupa Baia Sprie la skandenberg, brațul drept și stâng, competiție care va debuta la ora 12, înscrierile urmând să aibă loc de la ora 11. Cupa Baia Sprie este rezervată tuturor categoriilor, taxa de înscriere ridicându-se la 30 lei/braț. Ocupanții primelor trei locuri vor fi recompensați cu premii în bani, medalii și diplome.
Mai multe informații, atât în ceea ce privește Campionul Campionilor 2022, cât și Cupa Baia Sprie, puteți obține de la Olimpiu Făt sau Mircea Simionescu-Simicel, ori puteți scrie la adresa de email: frskandenberg@gmail.com.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.