„Școlile europene” din Maramureș, premiate la Palatul Parlamentului

0
26

La Palatul Parlamentului din București va avea loc azi, 8 iunie, festivitatea de premiere a celor 90 de unități de învățământ preuniversitar câștigătoare la actuala ediție a Competiției Naționale “Școală Europeană”. Anul acesta, Maramureșul are două instituții ce vor primi certificatul de „Școală Europeană”: Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” și Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare.
La ceremonie va fi prezentă câte o delegație a celor două unități și inspectorul școlar Ligia Duruș.
Competiția “Școala europeană” se adresează tuturor unităților de învățământ preuniversitar, care au fost și sunt implicate în proiecte și programe europene în domeniul educației și formării profesionale.
Certificatul de „Școală Europeană” este valabil pentru o perioadă de 3 ani. După aceea, școala trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul obținut. Certificarea școlilor cu titlul „Școală Europeană” conferă recunoaștere și prestigiu în cadrul comunităților educaționale, iar eforturile pe care aceste școli le fac pentru menținerea titlului obținut determină un interes tot mai crescut pentru dezvoltarea de noi și noi proiecte, ceea ce conduce la o îmbunătățire a managementului școlar și la dezvoltarea unei culturi organizaționale solide.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.