“Made în Maramureș”: ATP începe producția unui nou vehicul

0
177

ATP Trucks Automobile, compania băimăreană producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, anunță producția de serie pentru primul lot de autotractoare Truston configurație 4×2, 480 CP, în varianta cu cabină joasă și cutie automată.
În urmă cu exact un an, primul cap tractor 4×2, cabină înaltă, ieșea de pe linia de producție. În prezent, procesele de testare și omologare sunt finalizate, astfel că s-a trecut la etapa producției în serie. În prezent, portofoliul diversificat repoziționează ATP Group ca integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor.
Cu o activitate de peste 27 de ani în domeniul auto, ATP Group și-a dezvoltat, începând cu 2019, segmentul producție auto. În 28 august 2019, ATP Trucks lansa pe piață primul model Truston 8×4, 430 CP – autobasculată și autobetonieră. În 2021 s-a consemnat primul face lift al camionului ATP Trucks 8×4. Modificările aduse au constat în restilizarea exterioară a cabinei, respectiv interiorul acesteia care este complet nou. De asemenea, camionul a primit suprastructurile Stamer care au la bază designul și caracteristicile tehnice definite de inginerii ATP Trucks.
În 2021, în luna mai, ATP Trucks anunța lansarea pe piață a autobuzului electric ATP Bus.
Noua etapă a producției de autotractoare 4×2 480 CP presupune un prim lot de 15 unități configurate în varianta cu cutie automată și cabină joasă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.