Eveniment caritabil: „Ceai pentru un viitor”

0
24

Tineretul Național Liberal, organizația Baia Mare, a organizat a patra ediție a evenimentului caritabil „Ceai pentru un viitor”, care s-a desfășurat în data de 9 iunie 2022 la restaurantul Philia Oazis din Baia Mare.
În cadrul evenimentului, peste 100 de invitați au avut oportunitatea să achiziționeze lucrări de artă deosebite și diverse articole sportive, precum și să se bucure de momentele artistice oferite de soprana Cristina Tohătan, pianista Smaranda Grigorian și de către Glad Condor.
În acest an, evenimentul a fost organizat din dorința de a sprijini și de a promova două tinere valoroase și talentate, dar care nu dispun de resurse financiare adecvate pentru a-și împlini visurile. Astfel, prin sprijinul oferit de către cei prezenți la eveniment, TNL Baia Mare şi-a adus contribuţia în realizarea și concretizarea a două vise mărețe pe care le au cele două tinere cu rezultate foarte bune la învățătură de la Colegiul Național Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației și de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din Baia Mare.
La eveniment au fost prezenți și senatorul Cris­tian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș, domnul prefect Rudolf Stauder și domnul președinte al Consiliului Județean Maramureș și al PNL Maramureș, Ionel Bogdan, care au contribuit la o cauză nobilă alături de ceilalți invitați.
(o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.