CFR Cluj a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

0
14

Campioana României la fotbal, CFR Cluj, a aflat miercuri posibila adversară din turul doi preliminar al UEFA Champions League, după ce cu o zi înainte sorții i-au adus la tragerea la sorți ca adversară pe campioana Armeniei, pentru primul tur.

Ardelenii vor trebui să treacă prima dată de FC Pyunik Yerevan, într-o dublă în care primul meci se va juca în Armenia în 5 sau 6 iulie, iar returul în Gruia în 12 sau 13 iulie.

Miercuri, după tragere la sorți dela Nyon, pentru turul 2 preliminar din UEFA Champions League, a fost aflată și potențiala adversară a ceferiștilor.

Dacă va învinge în dublă manșă pe FC Pyunik Yerevan, campioana României va juca împotriva învingătoarei din confruntarea tur-retur dintre luxemburghezii de la Dudelange și albanezii de la KF Tirana.

Meciul tur se va disputa pe terenul echipei învingătoare din confruntarea CFR Cluj – FC Pyunik Yerevan.

Partidele din turul doi preliminar al UEFA Champions League se joacă pe 19/20 iulie și 26/27 iulie.

CFR Cluj a fost cap de serie și la tragerea la sorți pentru turul doi preliminar al competiției, care a avut loc miercuri.

Dacă vor trece de primele două tururi, în turul 3 preliminar ardelenii nu vor mai fi capi de serie și e posibil să evolueze cu adversari mai bine cotați.

Tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar va fi pe 18 iulie, iar meciurile în 2/3 august și 9 august.

Dacă va trece și de turul 3, în play-off, CFR Cluj ar disputa meciurile de calificarea în grupele UEFA Champions League în 16/17 august și 23/24 august.

(sursa: Mediafax)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.