Lucrări pe drumurile județene din Maramureș

0
88

În aceste zile, prin Societatea Drumuri și Poduri Maramureș SA, se efectuează lucrări pe mai multe drumuri din județ, de la reabilitare, întreținere și până la executarea de drumuri noi prin lucrări de împietruire, asfaltare și marcaje rutiere.
Pe DJ 109G Vima – Românești se execută lucrări de împietruire a drumului, iar în aproximativ o lună vor fi turnate covoare asfaltice pe acest tronson de drum. Lungimea acestui drum este de 4 kilometri.* Pe DJ 108E Chelința – limită județul Sălaj se execută lucrări de lărgire a carosabilului, refacere podețe și împietruire, iar în aproximativ 4 săptămâni se va asfalta acest drum, în lungime de 2,7 kilometri. * DJ 193E Fărcașa – la limita județului Satu Mare au fost finalizate lucrările de asfaltare. Se execută ultimele lucrări la acostamente, iar în 2 săptămâni va fi realizată și partea de marcaje rutiere. * Pe DJ 182G Plopiș, drumul a fost asfaltat pe o porțiune de aproximativ 1 kilometru.
De asemenea, au fost efectuate și lucrări de întreținere a drumurilor, respectiv cosirea acostamentelor pe DJ 109F Târgu Lăpuș – limită județul Sălaj. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.