Contract semnat • Loc de joacă, modernizat cu peste 800.000 de lei

0
44

Zilele trecute a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a locului de joacă pentru copii, situat pe strada 1 Decembrie 1918 din Sighetu Marmației.
Prin realizarea acestui obiectiv se va îmbunătăți semnificativ aspectul general al zonei și vor fi îmbunătățite condițiile de viață și socializare a locuitorilor cartierului. Zonele cu caracter public asigură comunității spații în care cetățenii să se întâlnească, să socializeze, să formeze grupuri locale de implicare în evoluția cartierelor în care locuiesc. „Pentru a încuraja aceste forme de socializare, pe lângă amenajarea locurilor de joacă pentru cei mici, dotate cu echipamente de joacă de ultimă generație, cu un aspect plăcut și care să respecte normele de siguranță, am prevăzut și amenajarea unei zone pentru adulți, dotată cu bănci și mese de șah, mobilier urban nou și alei de promenadă. Zona parcului va fi delimitată cu gard viu, iar locurile de parcare adiacente vor fi și ele reamenajate. Am convingerea că în cel mult două luni, acest parc va fi redat sighetenilor și va surprinde plăcut întreaga comunitate”, a spus Vasile Moldovan, edilul municipiului.
Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 872.591 lei, din care costurile aferente construcției și montajului sunt de 403.315 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.