Bărbat, de 29 de ani, reținut după ce a comis mai multe furturi

0
16

Polițiștii băimăreni au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea a trei fapte, respectiv tentativă la furt calificat și furt calificat.
În fapt, la data de 21 iunie, polițiștii băimăreni au fost sesizați de către un bărbat, de 36 de ani, din municipiu, despre faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute, au pătruns în locuința sa, unde ar fi încercat să deschidă o cutie de valori. Din fericire, nu au fost sustrase bunuri, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite.
În urma activităților informativ-operative și a celor criminalistice, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 29 de ani, din Baia Mare.
În continuare, ca rezultat al extinderii cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, bărbatul a fost identificat ca fiind persoana bănuită de comiterea altor două furturi, comise în 1 și 21 iunie a.c. Acesta ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință, de pe strada Mărășești și dintr-un autoturism, parcat pe Aleea Mărăști, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul Poliției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.