Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

0
20

În perioada 24 – 28 iunie, polițiștii maramureșeni au întocmit 5 dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Conducători auto, cu vârste cuprinse între 27 și 59 de ani, din Săpânța, Cupșeni, Coroieni, Bicaz și Baia Mare, au condus autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul indicând rezultate între 0,56 și 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tuturor le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Doi dintre aceștia s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.
În aceste zile, polițiștii maramureșeni au continuat și intensificat acțiunile pentru combaterea consumului de substanțe interzise, precum și respectarea normelor rutiere în vigoare.
Polițiștii din Săliștea de Sus, Borșa și Sighetu Marmației au identificat 3 tineri, de 20, 21 și 22 de ani, aflați la volanul unor autoturisme, care au fost testați pentru depistarea prezenței substanțelor interzise în organism. Având în vedere că aparatele au indicat rezultate pozitive, le-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
Totodată, polițiștii maramureșeni au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 34.000 lei, iar ca măsuri complementare au dispus reținerea a 6 permise de conducere și retragerea a 3 certificate de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.