Şezătoare şi lansare de carte la Sighetu Marmaţiei

0
18

O nouă întâlnire a Rădăcinilor Străbune este programată în acest final de săptămână la Muzeul Satului Maramureşean Mihai Dăncuş din Sighetu Marmaţiei.
La realizarea evenimentului contribuie: Asociaţia Rădăcinilor Străbune, Şcoala Rădăcinilor Străbune, Muzeul Maramureşean, Alexandrina Ardelea, Colegiul Național Pedagogic ,,Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației, ,,Șezătorile” din țară, dar și din Maramureș.
Cea de-a VII-a ediţie a Sărbătorii Rădăcinilor Străbune va debuta azi, 2 iulie, de la ora 11, cu o şezătoare în cadrul gospodăriilor din incinta muzeului. Au răspuns invitaţiei: Asociaţia Ia călătoare, Biblioteca Avrig/Şezătoare Avrig, Şezători în Ţara Făgăraşului, Şezătoare la Braşov, Şezătoare la Ozun, Şezătoare Veneţia de Jos, alte şezători din Maramureş.
A doua zi, în 3 iulie, participanţii vor fi prezenţi la Sfânta Liturghie, oficiată la biserica din incinta muzeului. Slujba va fi urmată de lansarea cărţii „Pănura de halube şi ţesături ornamentale din lână”, autoare Maria Şerba, Ileana Şandor şi Măriuca Verdeş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.