Drumul expres Satu Mare – Baia Mare: a fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

0
1178

Autoritățile locale anunță că miercuri a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului expres Satu Mare – Baia Mare.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, au semnat contractul pentru studiul necesar Drumului Expres Satu Mare – Baia Mare. Valoarea contractului de prestări servicii este de 5.990.525 de lei, iar durata de execuție a contractului de prestări servicii este de 24 luni.

Odată ce studiul de fezabilitate va fi încheiat, procedura de proiectare cu execuție a proiectului va fi demarată, iar termenul estimat de finalizare a acestui obiectiv de investiții este august 2026, anunță autoritățile județene. Investiția este realizată în colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Drumul expres Satu Mare – Baia Mare va avea o lungime de 55,56 de kilometri, iar valoarea totală estimată a investiției este de 308,3 milioane de euro. Finanțarea investiției va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

(sursa: Mediafax)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.