Gura lumii ☺ Artiștii își onorează invitațiile și după moarte?!

1
263

Artiștii nu mor niciodată. Rămân vii prin arta lor. Pentru unii, artiștii par să însemne mai mult decât atât: în opinia unor organizatori de spectacole, marii interpreți își onorează invitațiile chiar și după ce au părăsit viața pământească.
Așa se face că, într-un sat din județul Cluj, legendarul ceteraș al Fraților Petreuș, Ștefan este cap de afiș alături de fiul său la un eveniment programat pentru data de 17 iulie. Ștefan Petreuș a fost anunțat că va cânta la Zilele Fiilor Satului Pintic, de lângă Dej. Numai că, Ștefan Petreuș a părăsit această viață în data de 25 iunie. Sfârșitul său a venit la 20 de ani după moartea fratelui său mai mic, Ion Petreuș.

1 COMENTARIU

  1. Faceti atata caz dintr-un eveniment nefericit! Se intampla oriunde in lumea artistica! Pana la urma cine este de vina ca a murit marele ceteras? Afisul era facut, alti bani nu au fost pentru refacerea lui, etc! Mai bine v-ati ocupa de activitatea putorilor din fruntea municipiului nostru: imobile parasite, gata sa se prabuseasca, alei necuratate, masini abandonate, sobolani peste tot la ghenele de gunoi, cersetori la toate intersectiile, chioscuri de ziare inchise, aurolaci la gara si autogara, ciori la intrarea in Baia Mare, lipsa politistilor din intersectii, a patrulelor incat tiganii isi fac de cap ca pe mosia lor! Violenta fizica si verbala pe autobuze, ETC

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.