Gura lumii☺Valuri valuri de băieţi deştepţi peste Maramureş

1
515

Am întrebat Apele Române dacă lucrările la acumulare se fac şi pentru microhidroncetrala din corpul barajului, vândută odinioară de Stat unor… investitori. Să ştim pentru cine strângem cureaua. Nici un răspun la asta.
Aflăm de mai de la munte alt caz interesant de convietuire cu băieţii deştepţi. După fel de fel de flicflacuri, o pădure de 600 de hectare din munţii Maramureşului, fostă a familiei nobile Mihali de Apşa, a ajuns la un investitor. Bravo. Care cică ia zeci de mii de euro anual pentru pădure, de la Stat, pentru că e în zonă de protectie a Parcului naţional. Dar tocmai au depus la primăria din zonă cerere de scutire la plata impozitelor, că e în zona de protecţie. Nu? Iei zeci de mii de euro de la Stat, dar te incurcă să dai 12 lei impozit/hectar pe an… aceluiaşi Stat.

1 COMENTARIU

  1. Referitor la padure,in judet s-au atribuit prin falsuri grosolane si complicitatea justitiei,multe suprafete de padure.Organele in drept sa investigheze nu fac nimic in acest sens si toata lumea tace.Coruptia a ajuns la cote inalte in multe donenii de activitate si marea majoritate a populatiei devine tot mai saraca.
    Apropo,daca detineti informatia cum ca acelui investitor i s-au atribuit cele 600 hectare de padure pe nedrept,de ce nu dezvaluiti cine este,sau va este frica ?

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.