Doi lucaciști, la Olimpiada Internațională de Astronomie și Științele Spațiului

0
20

Iercoșan Andrei și Petrenciuc Daniel, ambii elevi în clasa a VIII-a A a Colegiului Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare, s-au calificat la Olimpiada Internațională de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori.

Recent, la Suceava, s-a desfășurat faza națională a Olimpiadei de Astronomie și Astrofizică. Din județul nostru au participat 7 elevi, din care 6 ai Colegiului Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare.
• La categoria Juniori, Iercoșan Andrei, clasa a VIII-a A, a obținut premiul I MEC, medalie de aur SRF, cel mai bun la proba teoretică, și s-a calificat la Olimpiada Internațională de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori, Petrenciuc Daniel, clasa a VIII-a A, a luat mențiune MEC, medalie de argint SRF și s-a calificat la Olimpiada Internațională de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori, în vreme ce Vezentan Tudor, clasa a VII-a, a primit diplomă de onoare MEC și medalie de bronz SRF.
• La Seniori 1, Hreniuc Andrei, clasa a IX-a – medalie de bronz SRF
• La Seniori 2 – Ariciu Andra, clasa a XI-a A – medalie de bronz SRF, Koblicica Vlad, clasa a XII-a A – diploma de onoare MEC.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.