Campania “Sprijinul tău este un pas spre normalitate” se încheie

0
20

Asociația Esperando a inițiat în anul 2020 o campanie de strângere de fonduri, prin amplasarea de urne în diferite locații de pe raza Municipiului Baia Mare.
În urmă cu un an, conform posibilității oferite de lege, s-a solicitat prelungirea campaniei pentru încă 12 luni. Pe parcursul celor doi ani de campanie s-a strâns suma de 6.525,06 RON. Suma donată va fi utilizată pentru îmbunătățirea serviciilor, condițiilor și activităților oferite persoanelor cu afecțiuni/ dizabilități fizice, care urmează programe de recuperare în Centrul Esperando. Ședințele de kinetoterapie, psihoterapie, fizioterapie, educație adaptată etc. sunt foarte necesare în procesul de recuperare al fiecărui beneficiar și trebuie urmate continuu.
Asociația Esperando mulțumește tuturor celor care au sprijinit-o în această campanie, punându-le la dispoziție spații pentru amplasarea urnelor, dar și tuturor celor care au ales să doneze pentru persoanele cu nevoi speciale.
Asociația Esperando intenționează să înceapă o nouă campanie.
Pentru informații și detalii suplimentare adresați-vă: str. Colonia Topitorilor, nr. 14, Baia Mare, tel: 0362401363, e-mail: pr@esperando.ro, facebook: Asociatia Esperando.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.