Progresul Șomcuta Mare a refuzat Liga 3!

0
146

Progresul Șomcuta Mare a avut posibilitatea să joace încă un sezon la nivelul Ligii 3, dar clubul maramureșean a refuzat invitația Federației Române de Fotbal.
Motivul este lipsa unui buget care să-i asigure liniștea că poate finaliza campionatul, Progresul dispunând în sezoanele precedente de o susținere de aproximativ 600.000 lei/sezon, buget care s-a dovedit în cele din urmă insuficient pentru păstrarea locului de Liga 3, dar și a unui lot echilibrat, care să o scutească de emoțiile retrogradării, așa cum s-a întâmplat în campaniile trecute.
Pe lângă formația maramureșeană, FRF a mai invitat și alte cluburi retrogradate la finalul stagiunii 2021-2022 în eșaloanele județene, multe dintre ele neacceptând “oferta” din aceleași motive.
Până la urmă s-au găsit echipele care să completeze tabloul celor 100 de locuri de la nivelul Ligii 3, iar acestea sunt: CSM Bacău, AFC Unirea 1924 Alba Iulia, ACS Progresul Ezeriș, ACS Flacăra Horezu și ACS Kids Tâmpa Brașov.
Ca atare, Maramureșul va fi reprezentat în acest eșalon de o singură echipă, CSM Sighetu Marmației, promovată în urma celor două jocuri de baraj cu Rapid Jibou.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.