Consilierii locali stabilesc, vineri, prețul abonamentelor și biletelor la Minaur

0
107

În ședința ordinară de vineri, 29 iulie, a Consiliului Local Baia Mare, pe ordinea de zi este prevăzut și un proiect de hotărâre ce vizează prețul abonamentelor și biletelor la meciurile CS Minaur Baia Mare de pe teren propriu, în speță cele trei secții – handbal masculin, handbal feminin și fotbal.
Comparativ cu stagiunea trecută, nivelul acestora s-a micșorat, proiectul de hotărâre propunând, în funcție de secție, următoarele sume:
– Abonamentul pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de fotbal a CS Minaur Baia Mare, este de 150 lei/sezon.
– Prețul biletelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de fotbal, este de 10 lei/meci.
– Abonamentul pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de hand­bal masculin a CS Minaur Baia Mare, este de 200 lei/sezon.
– Prețul biletelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de handbal masculin, este de 20 lei/meci.
– Prețul biletelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în EHF European Handbal League, în sezonul 2022-2023, de către echipa de handbal masculin, este de 30 lei/meci.
– Abonamentul pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de hand­bal feminin a CS Minaur Baia Mare, este de 200 lei/sezon.
– Prețul biletelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de handbal feminin, este de 20 lei/meci.
– La competițiile amicale și turneele de pregătire ale echipelor de fotbal, handbal masculin și handbal feminin accesul va fi gratuit.
– Persoanele cu dizabilități, copiii, elevii și persoanele vârstnice peste 70 ani vor avea accesul gratuit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.