LPS Baia Mare, aur și alte 4 medalii la CN Școlar

0
25

Atleții de la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare s-au întors acasă cu 5 medalii de la Campionatul Național Școlar, eveniment derulat în capitală. Printre ele, și una de aur.
Campionatul Național Școlar de atletism a avut programată etapa finală în București. Sportivii Liceului cu Program Sportiv Baia Mare au obținut cinci medalii. Vasile Batin este campion național la aruncarea suliței. Tot el a câștigat bronz la aruncarea discului. Raluca Ardelean a obținut bronzul probei de aruncare a greutății. La aruncarea discului, Lorena Tamaș a câștigat locul 3. Cei trei sportivi sunt pregătiți de prof. Adrian Bonaț. Sabin Mihali a cucerit bronzul la săritura cu prăjina, sportiv coordonat de prof. Delia Grumaz.
Aproape de podium s-au clasat: Roxy Cătună (antrenor, Adrian Bonaț) – locul 4 la aruncarea discului; Sabin Mihali (antrenor, Delia Grumaz) – locul 5 la proba de 110 mg; Mihai Mihuț (antrenor, Dana Dragoș) – locul 4 la proba de 400 mg și locul 6 la proba de 110 mg; Ciprian Feld­man (antrenor, Dana Dragoș) – locul 4 la săritura cu prăjina.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.