Mercedes de peste 60.000 de euro, descoperit la Sighetu Marmației

0
38

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, în cooperare cu polițiști ai IPJ Maramureș, au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, în valoare de peste 60.000 de euro, care era căutat de autoritățile din Cehia.
Marți, 26 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Maramureș – ITPF Sighetu Marmației, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Maramureș, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.
Astfel, în jurul orei 12.30, într-o parcare a unui supermarket de pe raza municipiului Sighetu Marmației a fost identificat un autovehicul marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Cehiei.
În urma unor verificări suplimentare, în bazele de date s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorită­țile din Cehia în data de 22 iulie 2022.
Autoturismul, în valoare de 300.000 de lei (60.000 de euro), a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.