Reținut pentru tâlhărie calificată

0
66

Joi, 28 iulie, în urma măsurilor informativ-operative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au fost identificați patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, care sunt bănuiți de comiterea a două fapte de tâlhărie calificată.
Prima faptă s-ar fi produs în noaptea de 23 iulie a.c., la ora 23.30, când victimele, 2 bărbați de 45 și 48 de ani, în timp ce se aflau în zona Autogării din Baia Mare, au fost deposedate prin violență de mai multe bunuri în valoare de aproximativ 1.650 de lei.
A doua faptă s-ar fi produs în seara zilei de 25 iulie a.c., la ora 22.40, în timp ce victima, un bărbat de 54 de ani, se deplasa pe strada Vasile Alecsandri din municipiu cu un alt bărbat de 55 de ani. Bărbatul de 54 de ani a fost ajuns din spate de către de către doi bărbați, moment în care a fost agresat fizic, a căzut la pământ, după care i-au furat o borsetă care conținea mai multe bunuri personale.
Imediat după comiterea faptei, agresorii au fugit de la fața locului, iar victima a fost transportată la spital de către echipajul de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Față de cele patru persoane bănuite de comiterea faptei, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Judecătoriei Baia Mare, cu propunere de arestare preventivă. Acestea sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

… un altul pentru lovire sau alte violențe…

Tot joi, 28 iulie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au dispus efectuarea urmăririi penale față de un bărbat din Buzești, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și au luat măsura preventivă de reținere pentru 24 ore.
În data de 25 iulie a.c., bărbatul de 35 de ani ar fi agresat fizic un alt bărbat de 25 de ani din Baia Mare. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ieri, 29 iulie, agresorul a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

… şi pentru furt

Joi, 28 iulie, la ora 10.40, polițiștii din Baia Sprie au identificat pe strada Gutinului din oraș un bărbat de 60 de ani din Baia Mare, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi.
În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului, au fost găsite mai multe bunuri, iar din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bunurile au fost sustrase din locuința unei femei de 44 de ani din Baia Sprie.
Prejudiciul cauzat este în valoare de 5.000 lei, acesta fiind recuperat și predat părții vătămate.
Față de persoana bănuită de comiterea faptei, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, iar ieri a fost prezentat în fața Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.