Atelierele Șotron și-au deschis porțile

0
36

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Sighetu Marmației a fost gazda primitoare a polițiștilor de prevenire și a celor de la Serviciul Rutier.
Copiii din patru ateliere ȘOTRON au primit entuziasmați vizita polițiștilor și au ascultat cu interes poveștile lor cu eroi polițiști, zmei infractori, cu întâmplări despre circulație, siguranță acasă, pe stradă, la joacă, cu scopul de a învăța principalele reguli de siguranță, acum când zâna vacanță și-a intrat în drepturi.
Totodată, și-au povestit și ei peripețiile trăite și strategiile inteligente de soluționare a lor.
Copiii au avut ocazia să se joace în Laboratorul Rutier, o autospecială a Poliției Române, să vadă dotările și să imortalizeze momentul prin fotografii unice.
Polițiștii vor fi prezenți și la alte ateliere organizate prin Asociația Ovidiu Ro, pentru ca preşcolarii să învețe de mici regulile de siguranță chiar de la cei care au ca principală atribuție siguranța cetățeanului.
Și pentru că e vară, polițiștii vă recomandă, dragi copii, să ieșiți la o înghețată, la o plimbare în parc, la o drumeție, să vă încărcați de aer proaspăt și de soare!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.