Minaur, turneu în Serbia

0
39

CS Minaur Baia Mare își continuă seria testelor amicale dinaintea debutului în noul sezon cu încă două jocuri de verificare în săptămâna în curs.
Vicecampioana din Liga Zimbrilor va merge la final de săptămână în Serbia, unde are planificate meciuri cu RK Jugovic Kac, locul 12 în stagiunea precedentă, respectiv cu Vojvodina Novi Sad, campioana Serbiei. Primul test se va derula vineri, 12 august, iar cel de-al doilea are loc sâmbătă, 13 august.
Ultimul turneu pentru Minaur este, însă, la Sânnicolau Mare, în 19 și 20 august, cel mai puternic și, probabil, și cel mai relevant din această vară. Băimărenii vor întâlni pe Steaua Roșie Belgrad, locul 9 în Serbia, respectiv Pick Szeged, campioana Ungariei.
Până acum, Căbuț și compania au susținut trei meciuri de pregătire, toate încheiate cu victorie pentru vicecampioană. Primul test a fost câștigat la Politehnica Timișoara în momentul finalizării stagiului din Serbia, 31-30, iar celelalte două succese au fost obţinute la Memorialul ”Lascăr Pană”, 34-26 cu CSM Odorheiu Secuiesc și 26-25 cu AHC Potaissa Turda.
Minaur va juca primul joc oficial în 27 august, cu CSU Suceava, în prima etapă din Liga Zimbrilor, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.