Teste cu HC Zalău și Debrecen

0
62
Foto: Ovidiu Dragomir/ CS Minaur Baia Mare facebook

Două jocuri de verificare au programate fetele de la Minaur pe parcursul săptămânii.
Azi, 9 august, băimărencele se vor deplasa la Zalău, pentru revanșa cu echipa lui Tadici, adversar de care au dispus cu 33-25 în amicalul din 3 august, găzduit de Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”. Apoi, vineri, 12 august Minaur se va deplasa în Ungaria, pentru o nouă întâlnire cu Debrecen, adversare care s-au mai duelat în 22 iulie, formația din Ungaria câștigând atunci la o diferență de 13 goluri, 39-26.
Ultimele retușuri înaintea primului joc oficial vor fi la turneul de la Lubin (Polonia), planificat în 19 și 20 august. Thuringer HC, CS Minaur Baia Mare, MKS Zaglebie Lubin și încă o echipă nestabilită deo­camdată vor fi prezente la turneul din Polonia.
CS Minaur a susținut în perioada precompetițională cinci jocuri de verificare, bilanțul fiind unul pozitiv, trei victorii și două eșecuri. În ordinea derulării lor, băimărencele au pierdut 26-39 cu Debrecen, au învins cu 28-25 pe Kisvarda, tot victorie s-a obţinut în compania celor de la HC Zalău, 33-25, al treilea succes consecutiv a fost bifat la Memorialul ”Lascăr Pană”, 39-22 cu ”U” Cluj-Napoca, și tot la memorial a venit eșecul în dauna partenerei din Liga Florilor Gloria Bistrița-Năsăud, 30-34.
Campionatul Ligii Florilor va debuta în 28 august, CS Minaur Baia Mare urmând să evolueze la SCM Craiova.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.