Minaur, umilită de Debrecen

0
63

Fetele de la Minaur au jucat un nou meci împotriva locului 3 din Ungaria în ediția trecută de campionat, Debrecen Vasutas Sport-Club Schaeffler, test derulat tot pe terenul clubului maghiar.
Dacă în primul amical băimărencele au fost învinse la o diferență de 13 goluri, 26-39, acum scorul a fost și mai sever, echipa noastră îndurând o nouă umilință, 39-19 (23-11). O diferență exagerată, semn că echipa nu se află pe un drum bun. Probabil că transferurile, cel puțin o parte din ele, au fost total neinspirate, aspect dovedit în testele din această vară, unde Minaur nu s-a descurcat deloc bine în meciurile cu adversari mai bine cotați sau cel puțin de nivelul ei. Într-adevăr, nici echipa nu s-a pus la punct în ceea ce privește omogenitatea, lucru care trebuie reglat cât mai repede posibil, în condițiile în care campionatul începe în mai puțin de două săptămâni.
• Aruncări de la 7m: 3-6 (transformate: 3-1; au ratat: Tănasie, Popescu, A. Popa, Ujkic și Carneiro). Minute de eliminare: 8-8 (în min. 50, Mițicuș a primit cartonaș roșu pentru trei eliminări).
• CS Minaur Baia Mare: Amra Pandzic (5 intervenții), Ioana Ugran (5 intervenții), Cristina Enache (5 intervenții) – Andreea Țîrle 5, Raluca Tudor 2, Andreea Popa 2, Luciana Popescu 2, Dijana Ujkic 2, Talita Alves Carneiro 2 (1 din 7 m), Itana Cavlovic 1, Amalia Terciu 1, Ana Maria Tănasie 1, Aleksandra Vukajlovic 1, Eva Kerekes, Anca Mițicuș. Antrenori: Raul Fotonea, Andrei Popescu și Daniel Apostu.
CS Minaur mai are planificat încă un turneu până la debutul în noul sezon competițional. La Lubin, în Polonia, în 20 și 21 august, turneu la care sunt invitate șase cluburi. Băimărencele au fost repartizate în Grupa B, cu KPR Kobierzyce și Galyczanka Lwow, iar în Grupa A se află MKS Zaglebie Lubin, Thuringer HC și Euroland JKS Jaroslaw.
Programul turneului: • Sâmbătă, 20 august: Lubin – Jaroslaw (ora 11 – în România); Kobierzyce – Minaur (13); Jaroslaw – Thuringer (15); Lwow – Minaur (17); Lubin – Thuringer (19); Kobierzyce – Lwow (21). • Duminică, 21 august: locul 3A – locul 3B (11); locul 2A – locul 2B (13); locul 1A – locul 1B (15); festivitatea de premiere (17).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.