În Groșii Țibleșului, se pregătește asfaltarea finală!

0
75

Comuna Groșii Țibleșului mai avea 3,9 kilometri de asfaltat pentru a finaliza definitiv acțiunea de gen, pe toate străzile din comună. Exact asta au și câștigat acum, cu programul Saligny.
“Am primit finanțare pentru aceste asfaltări, ne-am pregătit și avem licitație făcută, autorizație de construire, tot. Peste ce avem de asfaltat, mai avem de casetat o stradă care e de fapt o vale, curge apă pe ea. Valea Ciontului, care va deveni stradă circulabilă, indiferent de vreme, 80 de familii circulă pe acolo ba prin apă, ba prin noroi, ba pe ghețuș. Eu zic că anul acesta începem lucrările, la anu’ sunt gata” – spune primarul Nicolaie Burzo.
De asemenea, deși lucrările sunt deocamdată oprite pe perioada concediilor, se face electrificarea Văii Bradului, de-a lungul drumului forestier spre Muntele Țibleș, ce ar trebui să fie terminată la sfârșitul lunii octombrie.
Altă veste bună vine de la Marinel Pop, șeful Ocolului silvic, ce confirmă finanțarea ce se va primi pentru reabilitarea și modernizarea acelui drum forestier, spre munte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.