Deplasare grea pentru nou promovată • SCM Zalău – CSM Sighetu Marmației

0
40

Ediția 2022-2023 a Ligii 3 la fotbal debutează la acest final de săptămână, eșalon care va avea la start, ca în precedentele două ediții, 100 de echipe, împărțite în 10 serii.
Seria care ne interesează pe noi este seria 10, Maramureșul fiind reprezentat de un singur club, CSM Sighetu Marmației, echipă tocmai promovată la acest nivel. În etapa inaugurală, sighetenii vor juca azi, de la ora 18, la SCM Zalău, adversar cu obiectiv clar de promovare în eșalonul secund.
Din acest punct de vedere, dar și al incertitudinii care a planat în această vară la clubul maramureșean, sălăjenii au toate șansele ca azi să bifeze o victorie facilă. CSM Sighetu Marmației încă nu este pregătită, din punctul nostru de vedere, pentru a face față cerințelor acestui eșalon, lotul condus de Adrian Iencsi fiind unul format în marea majoritate din jucători fără experiență și puținul timp avut la dispoziție pentru pregătirea noului campionat fiind insuficient ca echipa noastră să se prezinte așa cum ar trebui.
Programul etapei 1 (sâmbătă, 27 august, ora 18): SCM Zalău – CSM Sighetu Marmației; CSM Victoria Carei – CSM Satu Mare; Minerul Ocna Dej – Gloria Bistrița; Sportul Șimleu Silvaniei – CFR Cluj II. Partida Lotus Băile Felix – FC Bihor Oradea s-a disputat ieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.