Și tentativa de tâlhărie se pedepsește

0
23

În dimineața zilei de 28 august, polițiștii din Sarasău au fost sesizați verbal de către un bărbat, că, în cursul nopții, două persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința mamei sale, în vârstă de 80 de ani, din Câmpulung la Tisa, iar în timp ce aceasta dormea, prin violență fizică i-ar fi solicitat să le indice locul unde ar putea identifica și sustrage bani.
Întrucât aceștia nu au găsit obiecte de valoare sau sume de bani, au părăsit locuința. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale.
Polițiștii au pornit pe urmele persoanelor bănuite de comiterea faptei și au identificat doi tineri, de 17 și 21 de ani, din Câmpulung la Tisa.
Totodată, în urma audierii celor două persoane bănuite de comiterea faptei, a reieșit că, tot în aceeași noapte, în jurul orei 01.30, ar fi sustras dintr-un autoturism mai multe bunuri, provocând un prejudiciu de 6.000 lei. Acestea au fost recuperate în totalitate.
Marți, 30 august, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie și furt calificat, urmând a fi prezentați Judecătoriei cu propunerea de arestare preventivă. Cei doi se află în arestul Poliției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.