Balneofiziokinetoterapie și Recuperare la ”Goldiș”

0
55

În cadrul Facultății de Medicină a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” Arad se regăsește programul de studiu Balneofiziokinetoterapie și Recuperare (BFK), care pregătește specialiști în recuperare medicală, pe parcursul a trei ani de studii, finalizat cu licență.
”Pregătirea studenților noștri se realizează teoretic, dar mai ales practic, dobândind deprinderi prin stagii practice, gărzi şi practică de vară, creditate anual în planul de învăţământ. Studenții vor învăța rolul pe care fiziokinetoterapeutul îl are ca promotor al stării de sănătate a populaţiei, prin înţelegerea influenţelor pe care stilul de viaţă le are asupra necesităţilor de îngrijire ale acestora; deprinderea respectului faţă de pacient cu adoptarea unor standarde corespunzătoare din punct de vedere cultural, etic şi profesional”, explică reprezentanții universității.
Absolvenții vor profesa în domeniul sănătății, atât în centre medicale private, cât și de stat, existând în acest moment o cerere mare pentru specialiști în domeniu. Înscrierile s-au reluat, iar informații suplimentare pot fi obținute de la: adresa de email admitere@uvvg.ro și/ sau suna la numerele de telefon 0748/988.884 0257/280.373.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.