Calificare în minutul 90!

0
152

CSM Satu Mare – CS Minaur Baia Mare 1-2 (0-1)
CS Minaur Baia Mare s-a calificat în turul IV al Cupei României după ce a eliminat, miercuri după-amiază, pe CSM Satu Mare, adversar ce provine din Liga 3. Componenta Ligii 2 s-a impus pe Stadionul ”Daniel Prodan” cu scorul de 1-2 (0-1) și are șansa să întâlnească o echipă de prim eșalon.
Meciul nu a fost bogat în faze de poartă, ambele formații preferând să nu riște și din pricina ploii care a căzut pe aproape întreaga durată a jocului.
Scorul a fost deschis de băimăreni, în minutul 34, cu un șut de la 25 m la colțul lung. Sătmărenii puteau relansa partida în minutul 68, dar Costache a parat lovitura de la 11 m executată de Zsiga. Gazdele au egalat totuși pe final de întâlnire, în minutul 84, autor Suveg. Tot pe final de meci s-a mai consemnat o reușită, venită în poarta gazdelor. În urma unei mingi aruncate în careul CSM-ului, portarul Berbeacă se ciocnește cu colegul din defensivă Ciul și scapă balonul din mâini, iar Chitaș, pe fază, introduce balonul în poarta goală.
CSM Satu Mare: Berbeacă – Vădan, Suto, Fl. Mureșan, Al. Negrea, Rodri Hernando, Bura, Scvarzkopf (cpt.), Zsiga, Bajor, Vaida. Au mai evoluat: Micaș, Mansour, Suveg, Ciul, Ziman. Antrenor: Tiberiu Csik.
Minaur Baia Mare: Al. Costache – Oiță, Mondragon, R. Lazăr, Potcoavă (77, Alexe), Neacșu, Gneba, D. Matei, Ciocan (67, Chitaș), Stanciu (77, Bakare), Mărieș (77, Rotar). Antrenor: Ciprian Danciu.
S-au calificat în turul IV: CSM Reșița, Steaua, Dinamo, Minaur Baia Mare, Gloria Bistrița Năsăud, CS Ocna Mureș, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Unirea Slobozia, CS Afumați, Gloria Buzău, SC Oțelul Galați, CS Comunal Șelimbăr, FC Brașov, Politehnica Iași, Foresta Suceava și Axiopolis Cernavodă. Meciul Aerostar Bacău – FK Miercurea Ciuc s-a jucat ieri.
Faza următoare este cea de play-off, programată pe 29 septembrie, când vor intra în competiție și primele cluburi de Liga 1. Aici intră cele 24 de echipe calificate din turul 3, precum și 8 echipe din Liga 1, cele de la locul 9 în jos în ultimul sezon din Liga 1. După faza play-off-ului se trece la grupe, unde vor intra cele 16 echipe câștigătoare în play-off și primele 8 formații din sezonul anterior al Ligii 1. Cele 24 de echipe vor fi împărțite în 3 urne valorice, urmând a fi repartizate în 4 grupe de câte 6 echipe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.